مدیریت آموزش‌های تخصصی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
ثبت نام دوره‌های کوتاه مدت

دومین نشست دین و مدیریت توسط دکتر پیرملکی در روز چهارشنبه (26 خردادماه) ساعت 18 برگزار خواهد شد.

کارگاه آموزش کاربردی نگارش فصل دو پایان نامه با استفاده از مرور سیستماتیک روز پنج شنبه (27 خرداد ماه) ساعت 18

جهت مشاهد فیلم کامل جلسه اول: روش‌شناسی تحقیق در مطالعات سیستماتیک، پس از ثبت‌نام، فیلم قابل دسترس خواهد بود

دانشپذیرانی که برای اولین بار ثبت‌نام می‌کنند پس از مشاهده صفحه‌ای که دارای نام کاربری و رمز عبور دارد ذیل صفحه مذکور کلمه ثبت نام را انتخاب تا به صفحه فرم ثبت نام ورود کنند.

چنانچه قبلا در یکی از کارگاه‌ها ثبت نام کرده‌اید می‌توانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبود، ثبت نام را انجام دهید. (02532111262 پاسخگوی سئوالات شماست)

راهنمای ورود به کارگاه: پس از ورود به صفحه اختصاصی خود در قسمت سیستم آموزش مجازی lms ورود به سیستم lms را انتخاب کنید و سپس نام کارگاه و در نهایت پیوستن به کلاس.

روش شناسی تحقیق در مطالعات سیستماتیک

شروع 1400/02/26

نوع دوره مجازی

مبلغ نهایی 500,000 ريال

شروع: 1400/02/26

مهلت ثبت نام : 1400/04/30

مبلغ قبل از تخفیف : 500,000 ريال

مبلغ نهایی : 500,000 ريال

نوع دوره : مجازی

ظرفیت کل: 60

ظرفیت باقیمانده: 30

تعداد جلسات : 1جلسه

کد : 112

جنسیت: مختلط

توضیحات مبلغ :

عنوان کارگاه: روش تحقیق در مطالعات سیستماتیک

Methodology of Systematic literature reviews

جلسه اول: چگونه در حوزه پژوهشی خود معتبرترین منابع علمی بین‌المللی(اعم از مقالات، کتاب‌ها، رساله‌های دکتری و ...) را بیابیم؟

1. پایگاه‌های داده علمی معتبر بین‌المللی کدامند؟
  2. منابع علمی را چگونه در این پایگاه‌ها جستجو و دانلود کنیم؟
  3.  مجلات بین‌المللی مرتبط با رشته خود را چگونه بیابیم؟
  4. منابع علمی را چگونه از طریق این مجلات جستجو و دانلود کنیم؟
  5. شبکه‌های علمی و پژوهشگران بین‌المللی معتبر رشته خود را چگونه پیدا کنیم؟
  6. چگونه با این پژوهشگران و شبکه‌های علمی مرتبط بشویم؟