مدیریت آموزش‌های تخصصی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
ثبت نام دوره‌های کوتاه مدت

دومین نشست دین و مدیریت توسط دکتر پیرملکی در روز چهارشنبه (26 خردادماه) ساعت 18 برگزار خواهد شد.

کارگاه آموزش کاربردی نگارش فصل دو پایان نامه با استفاده از مرور سیستماتیک روز پنج شنبه (27 خرداد ماه) ساعت 18

جهت مشاهد فیلم کامل جلسه اول: روش‌شناسی تحقیق در مطالعات سیستماتیک، پس از ثبت‌نام، فیلم قابل دسترس خواهد بود

دانشپذیرانی که برای اولین بار ثبت‌نام می‌کنند پس از مشاهده صفحه‌ای که دارای نام کاربری و رمز عبور دارد ذیل صفحه مذکور کلمه ثبت نام را انتخاب تا به صفحه فرم ثبت نام ورود کنند.

چنانچه قبلا در یکی از کارگاه‌ها ثبت نام کرده‌اید می‌توانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبود، ثبت نام را انجام دهید. (02532111262 پاسخگوی سئوالات شماست)

راهنمای ورود به کارگاه: پس از ورود به صفحه اختصاصی خود در قسمت سیستم آموزش مجازی lms ورود به سیستم lms را انتخاب کنید و سپس نام کارگاه و در نهایت پیوستن به کلاس.

نشست علمی دین و مدیریت

شروع 1400/03/04